Skip to main content

Vjenčanja

Planiranje posebnih događaja, kao što je vjenčanje ili godišnjica, počinje od izbora mjesta događaja. Naši hoteli nude udoban smještaj, vrhunsku hranu i uslugu koja će Vaš poseban dan učiniti savršenim.

Smješteni blizu najznačajnijih gradova Crne Gore kao i međunarodnih aerodroma, naši hoteli su izvanredno mjesto da okupite porodicu i prijatelje za dugo očekivanu proslavu. Mi ćemo se pobrinuti za smještaj domaćina i gostiju, VIP transfer, ukrašavanje soba, program zabave i sve ostale važne sitnice kako bismo Vam uštedjeli vrijeme i poštedjeli Vas briga.

Naše iskusno osoblje će Vam sa zadovoljstvom pomoći da organizujete svoj događaj i nadgledati sve pripreme kako biste se mogli fokusirati na najvažnije – prijatna iščekivanja.

Za više informacija, molimo Vas da za organizaciju sastanaka i događaja, kao i za posebne ponude za vjenčanja i godišnjice kontaktirate naš tim naNEWSLETTER
Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!

Davanjem saglasnosti počećete da primate naše najnovije vijesti i ponude. Pročitajte više o tome kako koristimo Vaše lične informacije u našoj Politici privatnosti.


© HOTELS GROUP MONTENEGRO STARS | WEB SYSTEM BY EMARKET1NG.NET