Skip to main content
  • Sobe i apartmani

Hotel Splendid nudi:

  • 322 superior sobe i apartmana, sa zasebnim balkonom (42 m²) 6 za osobe s posebnim potrebama i 56 spojenih soba - "connected rooms"

  • 4 junior apartmana sa pogledom na bazen i more (54 m²)

  • 9 Porodičnih apartmana (84 m²) sa pogledom na more i Bečićki zaliv

  • 4 prostrana Wellness apartmana (84 m²), sa pogledom na more i Bečićki zaliv

  • 1 Penthouse apartman (215 m²)

  • 1 Predsjednički apartman (385 m²)

U vašoj sobi ili aparmanu:

Superior Sobe

Naše prostrane Superior sobe (42 m²) nude savršenu kombinaciju luksuza i komfora bilo da ste došli zbog odmora ili posla.

REZERVIŠI SADA VAŠU SUPERIOR SOBU

Junior Apartmani

Sva četiri naša elegantno opremljena Junior apartmana imaju pogled na more.

Oni su napredna verzija naših standardnih soba, sa prostranom spavaćom i dnevnom sobom. Ovi apartmani su idealni za velike porodice, jer nude puno komfora.

Porodični apartmani

Hotel Splendid Conference & Spa Resort nudi 9 prostranih Porodičnih apartmana, svaki površine 84 m2, pružajući dovoljno prostora i udobnosti za nezaboravne trenutke sa porodicom.

Ovi dobro osvetljeni apartmani se sastoje od dnevnog boravka sa radnim stolom, spavaće sobe sa luksuznim okruglim krevetom, kupatila sa kadom i tušem, garderobe i terase. Sa dvije dodatne sofe, ovi apartmani pružaju udoban smještaj za veće porodice.

Wellness Apartmani

Hotel Splendid Conference & Spa nudi 4 luksuzna Wellness apartmana.

Wellness apartmani nude jedinstvenu priliku da se opustite i uživate. Apartmani se nalaze iznad Splendid Spa centra, svaki ima 84 m2 i opremljen je sa svim što je potrebno za kraći ili duži boravak. Wellness apartmani imaju dnevnu sobu sa stolom, spavaću sobu sa đakuzijem, kupatilo sa kadom i tušem, garderobu, terasu.

Naši Wellness apartmani su jedinstvena oaza tišine i opuštanja, nudeći i bijeg od svakodnevnog stresnog i ubrzanog života.

Penthouse

Sa površinom od 215 m2, ovo je jedan od najljepših apartmana na crnogorskoj obali.

Kombinacija ljepote i luksuza se može vidjeti svuda, od prostrane dnevne sobe, dva opremljena kupatila, dvije veličanstvene spavaće sobe, đakuzijem na terasi i privatnim bazenom. Postoji mogućnost da se ovaj apartman poveže sa jednom standardnom sobom.

Za rezervacije molimo Vas da se obratite našoj službi prodaje na:

Predsjednički apartman

Naš Predsjednički apartman, kojeg je dizajnirao poznati italijanski dizajner Roberto Demijani, izrađen je tako da bude ekskluzivno utočište i nudi maksimum luksuza u Crnoj Gori. Od pogleda na otvoreno more sa terase apartmana zastaje dah.

Stil, prefinjenost i komfor Vas čekaju u svakom kutku ovog spektakularnog apartmana. Prostrane sobe, izolovane terase sa privantim bazenom i vrhunskim dizajnom enterijera čine Predsjednički apartman savršenim primjerom prefinjenosti i luksuza.

Za rezervacije molimo Vas da se obratite našoj sližbi prodaje na:

Ponosni smo što smo hotel koji dozvoljava boravak sa psima (do 8kg), i smatramo ih dobrodošlim. Molimo vas da obratite pažnju na nekoliko izuzetaka po pitanju njihovog boravka. Kako ne bi ometali druge goste, psima nije dozvoljen pristup centru za wellness, kazinu, konferencijskoj sali, plaži i restoranima. Psi su dobrodošli na terasi lobby bara, na bazen baru, stanici za pse “Dog Station” na zelenoj površini u blizini otvorenih bazena kao i terasi restorana Promenada, ali moraju biti na povocu ili u nosiljci, odnosno transporteru za pse.
Hotel nudi i posebnu površinu za šetnju pasa, a na zahtjev koji treba dostaviti 24h unaprijed je dostupna i usluga čuvanja psa (€).
Hotel zadržava pravo da Vam naplati svaku štetu koju prouzrokuje vaš pas.
Po dolasku u hotel, za Vašeg psa će biti pripremljene posebne pogodnosti u gostinjskoj sobi.

Maksimalno su dozvoljena 2 psa po sobi. Doplata za boravak po psu iznosi: 30,00 EUR na dan po psu - u ljetnjoj sezoni, i 20,00 EUR po danu po psu - van sezone.

NEWSLETTER
Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!

Davanjem saglasnosti počećete da primate naše najnovije vijesti i ponude. Pročitajte više o tome kako koristimo Vaše lične informacije u našoj Politici privatnosti.


© HOTELS GROUP MONTENEGRO STARS | WEB SYSTEM BY EMARKET1NG.NET