Konferencije & Događaji

Uzmite prostrane i udobne sale za sastanke sa najsavremenijom opremom, dodajte ljubazno i stručno osoblje koje će Vam pružiti pomoć, pomiješajte sve to sa čarobnim pogledom na obalu Jadrana i dobili ste recept za savršen događaj. Služi se isključivo u hotelima Montenegro Stars grupe.
U našim hotelima mogu se organizovati događaji svakog tipa: međunarodni skupovi, programi podrške, modne revije, vjenčanja, svečane večere – naši divni hoteli i iskusni organizatori događaja pomoći će Vam da svoju kompaniju predstavite na najbolji mogući način.
Biće nam zadovoljstvo da Vam pružimo sve potrebne informacije o prostoru, raspoloživim datumima i cijenama.
Možete nas kontaktirati na events@montenegrostars.com ili na telefon +382 33 773 444
Za više informacija o postavci sale, kliknite ovdje
Content

RUKOVODILAC MONTENEGO STARS MICE I ZVANIČNO JEDNA OD PET NAJUTICAJNIJIH U EVROPI

Preko dvije hiljade glasova je potvrdilo:
Rukovodilac MICE službe Hotelsk grupe Montenegro Stars - Spasenija Purić jedna je od 5 najuticajnijih pojedinaca u evropskoj hotelskoj industriji u konkurenciji od 207 evropskih profesionalaca iz oblasti kongresnog turizma...
Riječ je o godišnjem izboru najboljih u 2020. koji je sproveo specijalizovani magazin Revija Kongres.
Posebna zahvalnost ide svima vama koji ste glasali i time omogućili da MICE služba crnogorske kompanije „Hotels group Montenegro stars” na ovaj način bude rangirana ne samo jedna od pet najboljih u Evropi u društvu sa Austrijom, Češkom, Slovenijom, Poljskom - već i kao jedan od najpouzdanijih partnera kada je u pitanju organizacija različitih vrsta skupova širom Evrope.
Hvala za svaki Vaš glas i želimo vam svima mnogo sreće i dobrog zdravlja u 2021. godini.

Virtuelna Šetnja

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!
Davanjem saglasnosti počećete da primate naše najnovije vijesti i ponude. Pročitajte više o tome kako koristimo Vaše lične informacije u našoj Politici privatnosti.

ReviewPro

Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.