O Nama

Kompanija “Hotels Group Montenegro Stars”, osnovana 2003. godine, je hotelsko preduzeće koje je vlasnik tri hotela u Crnoj Gori, na Budvanskoj rivijeri, kojima i upravlja.

Naše vlasništvo su:

Splendid Conference and SPA Resort

Prvi crnogorski hotel sa 5*,
najpoznatiji hotel na Budvanskoj rivijeri
u krugu od 600 km.

Montenegro Beach Resort 4*

Ugodan hotel u Bečićima,
prepoznat kao savršeno mjesto za porodični odmor.

Blue Star Hotel 4*

Savremeni hotel u centru Budve, namijenjen gostima na kraćem boravku i
poslovnim ljudima.

Spledid SPA

Najpoznatiji luksuzni wellness centar na istočnom Jadranu.
 

5 činjenica koje naši gosti treba da znaju o nama:

1. Mi smo crnogorska kompanija.

Cilj našeg poslovanja ovdje je da širom svijeta pronesemo glas o Crnoj Gori kao destinaciji nevjerovatne ljepote, bogate istorije, sa očaravajućom prirodom.

U procesu uspostavljanja poslovanja, naša kompanija je bila predvodnik u mnogim oblastima ugostiteljstva. Znamo da je naš uspjeh istovremeno i uspjeh Crne Gore. Veoma smo ponosni što je naša perjanica, hotel Splendid Conference & SPA Resort 5* otvoren 2006. godine – u godini kada je Crna Gora postala nezavisna država.

2. Mi vrijedno radimo.

Mi vrijedno radimo da bismo Vam pružili najbolju uslugu i da bismo bili sigurni da je Vaše iskustvo 100% pozitivno. Čast nam je i zadovoljstvo da uvijek pružimo više i bolje i da budemo u prilici da prevaziđemo Vaša očekivanja. Od 2003. godine – godine kada smo osnovani – težimo da redefinišemo principe na kojima počiva gostoprimstvo Crne Gore, uzimajući najbolje od njene tradicije. Isto tražimo i od naših zaposlenih i od dobavljača da obezbijede našim gostima najbolje od Crne Gore.

3. Mi vidimo ljude, ne njihov položaj.

Mi težimo da zaposlimo ljude koji dijele naše vrijednosti i odnos prema usluzi. Ponosni smo na naše veoma motivisano i dobro obučeno osoblje koje će Vam posvetiti pažnju i pružiti pomoć kako bi Vaš boravak ovdje bio nezaboravan.

S obzirom na to da smo jedan od najvećih poslodavaca u regionu, želimo da naše osoblje ima najbolje uslove za dostojanstven i siguran život. Želimo da naši zaposleni osjećaju sigurnost kada je u pitanju njihova budućnost kako bi se, neopterećeni brigama, mogli usredsrijediti na obavljanje svog posla.

4. Mi smo odgovorna kompanija.

Ovdje smo da ostanemo. A ono što se dešava oko nas nam je zaista važno. Naša kompanija posvećena je uvođenju najboljih ekoloških praksi u pogledu tehnologije, opreme i rada. Takođe, doprinosimo i očuvanju prirode i kulturnog naslijeđa.

Aktivno učestvujemo u životu lokalnog stanovništva kako bismo postali dobar susjed svim građanima Crne Gore. Podržavamo različite filantropske aktivnosti, od onih u sektoru obrazovanja do pomoći osobama sa posebnim potrebama.

5. Mi volimo svoje goste.

Baš tako! I želimo da to osjetite kad god Vam kažemo: "Dobrodošli u naše hotele!"

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!
Davanjem saglasnosti počećete da primate naše najnovije vijesti i ponude. Pročitajte više o tome kako koristimo Vaše lične informacije u našoj Politici privatnosti.

ReviewPro

Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.