Skip to main content

Plaža i Bazeni

Plaža

Hotel posjeduje sopstvenu plažu koja se nalazi preko puta restorana "Promenada".

Molimo Vas da na plažu, radi identifikacije, ponesete svoju hotelsku karticu. Korišćenje ležaljki i suncobrana se ne naplaćuje, dok se peškiri mogu uzeti na pultu na bazenima. Za uzimanje peškira neophodna je kartica za peškir, koju gost dobija prilikom prijavljivanja u hotel.

Molimo Vas da čuvate karticu i peškir, jer se njihov gubitak naplaćuje. Više informacija o plaži možete dobiti na recepciji hotela.

Bazeni

U okviru hotelskog kompleksa nalaze se tri unutrašnja i tri spoljašnja bazena.

Od unutrašnjih bazena na raspolaganju su vam 1 veliki bazen, 1 dječiji bazen i 1 srednji bazen (adults only – bazen za osobe starije od 18 godina). Prilikom dolaska na bazen, potrebno je da gost sa sobom ponese i hotelsku karticu, radi identifikacije.

Mobilijar spoljašnjih bazena obuhvata ležaljke i suncobrane, čije se korišćenje ne naplaćuje gostima hotela. Ukoliko želite da iznajmite peškir za bazen, neophodno je da sa sobom donesete karticu za peškir, koju dobijate na recepciji pri prijavljivanju u hotel.

NEWSLETTER
Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!

Davanjem saglasnosti počećete da primate naše najnovije vijesti i ponude. Pročitajte više o tome kako koristimo Vaše lične informacije u našoj Politici privatnosti.


© HOTELS GROUP MONTENEGRO STARS | WEB SYSTEM BY EMARKET1NG.NET