Skip to main content

Hotel Montenegro

Konferencije i događaji

Hotel Montenegro Beach Resort 4* nudi tri moderne i funkcionalne sale za sastanke, idealne za: poslovne sastanke, radionice, edukacije i obuke, prezentacije, konferencije i skupove. Sve naše sale se nalaze na drugom spratu, u blizini glavnog restorana i Aperitif bara, što omogućava lagodne pauze i druženje. Svaka sala je opremljena modernijom tehnologijom, uključujući projektor, zvučni sistem i flipchart. Bežični internet je dostupan u svim salama, osiguravajući vam besprekidnu povezanost.

Naš stručni tim vam je na raspolaganju da pomogne u organizaciji Vašeg događaja, od cateringa i dekoracije do tehničke podrške. Iskusno osoblje Hotela Montenegro će se pobrinuti za sve detalje i osigurati da Vaš sastanak ili događaj bude besprijekorno organizovan i da svi učesnici uživaju u ugodnom boravku.

Konferencijske sale

U oblikT oblikUčionicaKonferencijaKavadratPozorišteKabareBanketKokteltotal m2W x H x L
NAZIV
u oblik
Zeta
40
-
40
-
-
70
-
-
-
126
14 x 9 x 3.1
Bojana
35
-
30
-
-
50
-
-
-
84
6 x 14 x 3.1
Tara
70
-
80
-
-
150
-
-
-
300
13 x 23 x 3.3

Ukoliko želite da organizujete neki događaj u hotelu Montenegro Beach Resort 4*,
molimo Vas da dostavite zahtjev na Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. ili da pozovete +382 33 773 444

 
NEWSLETTER
Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!

Davanjem saglasnosti počećete da primate naše najnovije vijesti i ponude. Pročitajte više o tome kako koristimo Vaše lične informacije u našoj Politici privatnosti.


© HOTELS GROUP MONTENEGRO STARS | WEB SYSTEM BY EMARKET1NG.NET