Zabava & Sport

Teniski teren

Naš teniski teren otvoren je svakoga dana od 10.00 do 21.00. Iznajmljivanje terena se vrši preko recepcije hotela. Na Vaš zahtjev, možemo Vam obezbijediti neophodnu sportsku opremu, kao i zakazati termin sa našim iskusnim instruktorom.

Teniski teren
Odbojkaški teren
Odbojkaški teren

Smješten na hotelskoj plaži, odbojkaški teren radi tokom cijelog ljeta i mogu ga koristiti gosti hotela, besplatno.

Sala za sportove u zatvorenom prostoru

Gosti koji ne mogu zamisliti nijedan dan bez treninga mogu koristiti našu salu za sportove u zatvorenom prostoru, koja se nalazi u Splendid SPA. Teretana sa savremenom Technogym opremom i prostrana sala za grupne treninge može se koristiti za lično treniranje ili za grupne aktivnosti. Za iznajmljivanje sale ili pomoć trenera, molimo Vas da kontaktirate recepciju SPA centra.

Sala za sportove
 

 

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!
Davanjem saglasnosti počećete da primate naše najnovije vijesti i ponude. Pročitajte više o tome kako koristimo Vaše lične informacije u našoj Politici privatnosti.

ReviewPro

Hotel Splendid - mapa

Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.