Beauty Salon

Salon ljepote "ALTABELLA" nalazi se u prizemlju hotela "Montenegro".

ALTABELLA - to su:

Stručnost

Iskustvo

Raznovrsnost usluga

Pristupačnost cijena

Povoljna lokacija

Altabela
Nudimo čitav niz frizerskih i kozmetičkih usluga: šišanje, farbanje, tretmane za oporavak kose, manikir i pedikir, tretmane lica i tijela, uključujući i kozmetičke aparate i razne masaže. Naše stručno osoblje pruža veliki broj jedinstvenih tretmana u Crnoj Gori.

U radu koristimo proizvode profesionalnih kozmetičkih i frizerskih brendova, kao što su “Macadamia” (SAD), “Transvital” (Švajcarska), “Vie collection” (Francuska). Svi proizvodi se nabavljaju od zvaničnih zastupnika, što je garancija kvaliteta naše usluge.

U našem salonu rade najbolji profesionalci Crne Gore, stručnjaci u svojim oblastima: frizer, kozmetičar, maser, stručnjak za manikir i pedikir.

RADNO VRIJEME:

10.00 do 20.00

KONTAKT TELEFON:

+382 69 541 240
+382 33 773 514

PRATITE NAS:

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!
Davanjem saglasnosti počećete da primate naše najnovije vijesti i ponude. Pročitajte više o tome kako koristimo Vaše lične informacije u našoj Politici privatnosti.

ReviewPro

Hotel Montenegro - mapa

Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.