direct booking  best rate

Blue Star Hotel 4*

Za direktne rezervacije

Rates

Garantovano najbolje cijene!

Hotel Blue Star 4* je mali gradski hotel, smješten u srcu grada Budve, blizu Starog grada i administrativnog centra. Udaljen je 15 km od međunarodnog aerodroma u Tivtu i 65 km od međunarodnog aerodroma u Podgorici.

Hotel u ponudi ima 20 komfornih soba i 4 apartmana sa pogledom na tihu ulicu i baštu. Glavni restoran hotela služi tradicionalna i internacionalna jela kao i široku paletu vina. U kafeu Bonjour možete probati poslastice i kolače koji se svakodnevno spremaju u našoj slastičari.

Lokacija hotela je idealan izbor za goste koji dolaze iz poslovnih razloga. Iskusno osoblje pomoći će Vam da maksimalno iskoristite boravak u Crnoj Gori - da upoznate grad, iznajmite automobil, rezervišete karte.

Na raspolaganju Vam je i hotelska sala za sastanke, savršeno opremljena za manje skupove i događaje.

Specijalne Ponude

Virtual Tour - Blue Star 4*

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!
Davanjem saglasnosti počećete da primate naše najnovije vijesti i ponude. Pročitajte više o tome kako koristimo Vaše lične informacije u našoj Politici privatnosti.

TrustYou

Hotel Blue Star - mapa

Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.