4

TRAŽIMO NOVE ZVIJEZDE MONTENEGRO STARS-a!

STVARAMO NOVI TIM ZA NOVE PODUHVATE

HOTELS GROUP MONTENEGRO STARS, d.o.o. Budva širi poslovanje u Crnoj Gori.
Za nove, velike poslovne poduhvate - formiramo NOVI TIM.
Zato smo osmislili poseban program stručnog osposobljavanja.
Tražimo kandidate koji će kroz nekoliko faza selekcije za dvije godine–postati profesionalci koji će izboriti mjesto u Montenegro stars timu i osnažiti ga.
3

ŽELIŠ - OBUČIĆEMO TE, NE ZNAŠ - NAUČIĆEMO TE!

Želiš prvi ili novi posao u hotelijerstvu? Tražiš, ali ne pronalaziš pravu priliku.

Priželjkuješ punu stručnu podršku na tom putu? Vrijeme i priliku da te vrhunski mentori obučavaju od prvog dana i prate tvoj profesionalni razvoj?

Imaš entuzijazam, volju i želju da učiš teoriju, provjeriš je u praksi, naučiš ili usavršiš strani jezik?

Želiš da radiš u najuspješnijim hotelima u Crnoj Gori i inostranstvu ili se usavršavaš na kruzerima? Da te obuka ne košta ništa ali da sve vrijeme budeš i plaćen?

Ali, misliš da je sve to samo spisak lijepih želja?
NAPROTIV - TO JE NAŠ CILJ! Zato smo osmislili program kroz koji ćeš sve to moći da ispuniš. i da nakon svega još dobiješ stalan posao u najreprezentativnijim hotelima!

JEDINSTVENA PRILIKA ZA NESVAKIDAŠNJI PROGRAM

Montenegro stars ti pruža jedinstvenu prilliku za nesvakidašnji PROGRAM OBUKE, a MENTORI će stalno pratiti tvoj rast i razvoj - Kliknite ovdje da saznate više

PROGRAM OBUKE

Obuka traje 2 godine, teorijska i praktična u svim hotelskim sektorima, uz učenje i/ili usavršavanje stranog jezika, bez troškova i uz zagarantovanu zaradu.

Obuka će se organizovati:

  • u Crnoj Gori u hotelima koji su u Montenegro stars vlasništvu:
    Splendid Conference & Spa Resort 5*, Montenegro Beach resort 4* i Blue Star 4*
  • u inostranstvu u hotelima i na kruzerima.

 

MENTORI

Mentorski tim čine domaći i stručanjaci iz inostranstva.

Od prijavljenih kandidata selekciona komisija odabraće one za koje procijene da su marljivi, harizmatični, motivisani, za veliki karijerni iskorak.

PRIJAVITE SE!

Ovo je jedinstvena prilika za početnike, ali i profesionalce. Za sve one koji počinju ili žele novi početak!

Bez obzira na to imate li malo ili nimalo radnog iskustva, ili želite da ga usavršite u novom timu – ovo je vaša šansa za obuku u zemlji i inostranstvu do stalnog zaposlenja i šansa da napredujete ka vrhunskim karijernim dometima.

FORMULAR ZA PRIJAVU - KLIKNITE OVDJE

Polja označena znakom * su obavezna

Osnovni podaci

Obrazovanje i radno iskustvo

Ukoliko imate radno iskustvo navedite gdje ste radili, na kojim pozicijama i koliko dugo

Poznavanje jezika

Engleski
Ruski
Njemački
Italijanski

Ostale informacije

Vaš motiv za prijavu je... *
Želite da saznamo o Vama, a nismo Vas pitali...
Vaša fotografija *Postavite ovdje vašu fotografiju. Maksimalna veličina 1MB. Dozvoljeni formati: jpg, jpeg, png, pdf, doc
Drag & Drop Files Here Browse Files
CV i sertifikati Maksimalna veličina 3MB. Dozvoljeni formati: jpg, jpeg, png, pdf, doc, docx
Drag & Drop Files Here Browse Files
Preporuke Maksimalna veličina 3MB. Dozvoljeni formati: jpg, jpeg, png, pdf, doc, docx
Drag & Drop Files Here Browse Files

Saglasan sam da moji podaci budu sačuvani i korišteni u svrhu izbora kandidata. *

VAŽNO JE DA ZNATE

ŠTA NAKON PRIJAVE

Naši regruteri će obavijestiti potencijalne kandidate gdje i kada da dođu na prvi razgovor.

KOGA TRAŽIMO?

Od svih prijavljenih kandidata, nakon intervjua, obuke, stažiranja, rada u hotelima i na kruzerima, odabraćemo do 100 kandidata koje ćemo u skladu sa stečenim znanjem i vještinama, nakon dvogodišnjeg trenažnog procesa - zaposliti za stalno.

Kandidati se biraju za gotovo sve poslovne pozicije: od operativnih do najodgovornijih - upravljačkih.

DA LI ME I KOLIKO OVA OBUKA KOŠTA?

Ne računajući volju, želju i rad da učiš i radiš u skladu sa najsavremenijom praksom u radnom okruženju koje poštujući individualnost razvija timski rad – NEMAŠ APSOLUTNO NIKAKVIH TROŠKOVA - NAPROTIV, ukoliko uđeš u izbor – cjelokupan dvogodišnji proces učenja, rada, stažiranja i rada u zemlji i inostranstvu biće adekvatno nagrađen - mjesečnom nadoknadom.

Bićeš rasterećen i značajnih troškova - stanovanja i ishrane. Sve to - finansiraće kompanija Montenegro stars.

Na tebi je da budeš posvećen cilju i u praksi nam to i pokažeš.

PRVI KRUG – START U LJETNJOJ SEZONI

Nakon 6 mjeseci pravimo prvi presjek i biramo kandidate za uži krug, koji idu dalje. Ljetnja sezona za njih će biti prvo zvanično radno ljeto u Montenegro stars hotelima.

Niko ne gubi u ovoj fazi! Oni koji ne izbore novi krug “kvalifikacija” i dalje “ostaju u igri”.

Biće im ponuđen posao na pozicijama za koje su već u prvom krugu pokazali najbolje predispozicije.

DRUGI KRUG - IZ HOTELA NA KRUZERE

Kanidati koji stečenim vještinama, znanjem potvrde svoj radni potencijal u tzv. „špicu sezone“ u hotelima - idu još dalje…

U nastavku obuke čeka ih rad na kruzerima - na različitim pozicijma u trajanju od 5 mjeseci, uz Ugovorom zagarantovanu platu od 2000$ !

TREĆI KRUG – SVE BLIŽE CILJU

Po završetku poslovnog angažmana na kruzerima, na osnovu recenzija poslodavaca – sužavamo izbor. Ovo je krug za kandidate koji će se u nastavku osposobljavati za pozicije u srednjem i senior management-u. Ali, tek nakon što odrade još jednu ljetnju sezonu u hotelima Hotels group Montenegro stars – gdje je sve i počelo.

FINALNA SELEKCIJA

Ovo je etapa kada sumiramo rezultate obuke i biramo one čiji se poslovni ciljevi, znanja i vještine stečene tokom obuke i prakse podudaraju sa našim poslovnim interesom, ciljevima i praskom.

Stručna komisija biraće nove članove tima - sistematično, analitično i transparentno. Sa njima će biti zaključen Ugovor o daljem radu na novim pozicijama i sa novom platom.

DOBRO DOŠLI U TIM

Ovo je i korak dobrodošlice za kandidate odabrane za Montenegro stars tim. Nove ljude koje smo odabrali za nove poslovne poduhvate kompanije u Crnoj Gori i van njenih granica. Proces ovog trenažnog ciklusa je možda završen, ali sada slijedi iskorak u profesionalnom rastu i razvoju, u radnom okruženju koje stimuliše stalno učenje i usavršavanje.

Uvažavajući individualnost zaposlenih razvijamo timski duh, vodeći računa o podjeli odgovornosti. Na tim principima smo prethodnih 20 godina razvili ekonomski jaku - humano organizovanu zajednicu, koja je zahvaljujući vama sad brojnija i spremna za najviše domete kojima stremimo.

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!
Davanjem saglasnosti počećete da primate naše najnovije vijesti i ponude. Pročitajte više o tome kako koristimo Vaše lične informacije u našoj Politici privatnosti.

ReviewPro

Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.