Dog Friendly Hotel

Ponosni smo što smo hotel koji dozvoljava boravak sa psima (do 8kg), i smatramo ih dobrodošlim. Molimo vas da obratite pažnju na nekoliko izuzetaka po pitanju njihovog boravka. Kako ne bi ometali druge goste, psima nije dozvoljen pristup centru za wellness, kazinu, konferencijskoj sali, plaži i restoranima. Psi su dobrodošli na terasi lobby bara, na bazen baru, stanici za pse “Dog Station” na zelenoj površini u blizini otvorenih bazena kao i terasi restorana Promenada, ali moraju biti na povocu ili u nosiljci, odnosno transporteru za pse.
Hotel nudi i posebnu površinu za šetnju pasa, a na zahtjev koji treba dostaviti 24h unaprijed je dostupna i usluga čuvanja psa (€).
Hotel zadržava pravo da Vam naplati svaku štetu koju prouzrokuje vaš pas.
Po dolasku u hotel, za Vašeg psa će biti pripremljene posebne pogodnosti u gostinjskoj sobi.
Maksimalno su dozvoljena 2 psa po sobi. Doplata za boravak po psu iznosi: 30,00 EUR na dan po psu - u ljetnjoj sezoni, i 20,00 EUR po danu po psu - van sezone.
Boravak sa psom je moguće rezervisati telefonski ili e-poštom:
Tel: +382 33 773 777
E-mail: reservations@montenegrostars.com

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!
Davanjem saglasnosti počećete da primate naše najnovije vijesti i ponude. Pročitajte više o tome kako koristimo Vaše lične informacije u našoj Politici privatnosti.

ReviewPro

Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.