Dječji zamak

Splendid Conference & SPA Resort svojim najmlađim gostima nudi poseban i uzbudljiv program, Dječji zamak nudi vrhunski izbor zabavnih i edukativnih aktivnosti za naše male goste.

Dječji zamak namjenjen je prvenstveno djeci starijoj od tri godine koji zajedno sa animatorima mogu da učestvuju u raznim aktivnostima kao što su na primjer oslikavanje lica, karaoke, čas umjetnosti, sportska takmičenja i još mnogo drugih aktivnosti. Zajedno sa svojim roditeljima djeca mlađa od tri godine, takođe, mogu da posjete Dječiji zamak.

U bogato opremljenom prostoru, sa svojim vršnjacima, Vaše dijete će biti bezbjedno u rukama našeg brižnog osoblja, dok se Vi relaksirate i uživate u čarima odmora u hotelu Splendid.

Dječji zamak za goste hotela je besplatan, dok se usluge čuvanja djece naplaćuju i dostupne su 24 sata.

Rezervaciju bejbisitinga je potrebno izvršiti 24 sata unaprijed.

Otvoreno: Ljeti 10:00h - 20:00h, Petak i Subota 10:00h - 22:00h

 

Za više informacija kontaktirajte našu službu animacija na
tel: +382 33 774 998 ili na e-mail: animation@montenegrostars.co.me

Virtual View

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!
Davanjem saglasnosti počećete da primate naše najnovije vijesti i ponude. Pročitajte više o tome kako koristimo Vaše lične informacije u našoj Politici privatnosti.

ReviewPro

Hotel Splendid - mapa

Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.