All inclusive

Montenegro Beach Resort 4* pruža all inclusive usluge svojim gostima. Ova opcija je omogućena gostima koji rezervacije svog odmora naprave preko turističkih agencija. Doplata za all inclusive je dostupna i našim individualnim gostima koji zahtjev upute našem call centru putem broja +382 33 773 777

dok su doplate za noćenje sa doručkom i polu pansion dostupne i za rezervacije napravljene putem naše internet stranice.

Usluga all inclusive u našem Hotelu uključuje:

  • Doručak na švedskom stolu
  • Ručak na švedskom stolu, crnogorsko pivo, crnogorsko crno i bijelo vino, sokove i vodu
  • Večeru na švedkom stolu, crnogorsko pivo, crnogorsko crno i bijelo vino, sokove i vodu
  • U toku popodneva, od 16:00-18:30 časova, posluženje pića i grickalica u našem Stars Klubu: pivo, crno i bijelo vino, voda, sokovi, razni kolači
  • Popust od 20% na piće na svim drugim prodajnim mjestima
  • Besplatnu animaciju, nekoliko aktivnosti tokom dana, jednom nedjeljno veče folklora (uglavnom srijedom) ili muzički program uživo tokom večere, jednom nedjeljno u glavnom restoranu
  • Besplatne ležaljke, suncobrani i plažni peškiri na našoj privatnoj plaži i bazenima

Gosti na all inclusive usluzi pri prijavljivanju u Hotel na recepciji dobijaju posebnu narukvicu kojom se razlikuju od ostalih gostiju Hotela.

Želimo i da Vas obavijestimo da naš plažni restoran Galija i poslatičarnica Mika nisu uključeni u all inclusive ponudu jer su otvoreni kako za goste Hotela tako i za sve prolaznike.

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!
Davanjem saglasnosti počećete da primate naše najnovije vijesti i ponude. Pročitajte više o tome kako koristimo Vaše lične informacije u našoj Politici privatnosti.

TrustYou

Hotel Montenegro - mapa

Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.