Pravno obavještenje

MOLIMO DA PAŽLJIVO PROČITATE OVE USLOVE PRIJE KORIŠČENJA OVOG SAJTA

Ove materijale obezbijedila je kompanija Montenegro Stars Hotel Group iz Crne Gore, kao uslugu svojim klijentima i mogu se koristiti isključivo za potrebe informisanja.

Montenegro Stars teži tome da osigura da je sadržaj tačan i pouzdan. Međutim, Montenegro Stars i njeni predstavnici nijesu nepogrješivi i greške i/ili propusti su mogući. Stoga Montenegro Stars ne daje garancije bilo koje vrste, direktne ili indirektne, za bilo koje pitanje koje se odnosi na ovaj web sajt i linkove koji se na njemu mogu pronaći, uključujući, bez ograničenja, garancije vezane za tržišnu vrijednost, nepovrjeđivanje prava intelektualne svojine, ili prilagođenosti nekoj određenoj namjeni. Montenegro Stars ne garantuje preciznost, aktuelnost ni potpunost sadržaja, uključujući, bez ograničenja, sve informacije koje se odnose na cijene ili dostupnost. Montenegro Stars će povremeno mijenjati sadržaj i/ili proizvode, usluge i resurse opisane na njemu i zadržava pravo da takve izmjene vrši bez obaveze da o tome obavijesti prošle, sadašnje ili buduće posjetioce ovog web sajta.

Montenegro Stars Hotel Group nema kontrolu nad ostalim web sajtovima kojima možete pristupati sa sajta Montenegro Stars Hotel Group preko hypertext linkova i time se odriče od svake odgovornosti vezano za njihov sadržaj. Korisnik je odgovoran za njegovu upotrebu. Za izradu hypertext linkova za www.montenegrostars.com neophodna je prethodna saglasnost Montenegro Stars Hotel Group. Za tu saglasnost, molimo da kontaktirate: webmaster@montenegrostars.com

OBAVJEŠTENJE O AUTORSKIM PRAVIMA

Sve informacije, tekst, grafika, fotografije, zvuci linkovi i sve druge informacije i softver objavljeni ili na drugi način sadržani na ovom sajtu (u daljem tekstu: „sadržaj“) isključivo su vlasništvo Montenegro Starsa i osim ukoliko ovim nije drugačije određeno, ne mogu se umnožavati, distribuirati, prikazivati, reprodukovati ili prenositi u bilo kojem obliku ili bilo kojim sredstvima, elektronski, mehanički, fotokopiranjem, snimanjem ili na neki drugi način, bez prethodno pribavljene pisane dozvole Montenegro Starsa. Copyright © 2003-2017 Montenegro Stars Hotel Group. Sva prava zadržana.

DOZVOLA ZA OGRANIČENU UPOTREBU

Sadržaj se može preuzeti i reprodukovati isključivo za ličnu nekomercijalnu ili internu upotrebu. Ovo je dozvola, a ne prenos prava i podliježe sljedećim ograničenjima: (a) Sadržaj se ne može mijenjati niti koristiti za bilo koju komercijalnu svrhu, javno prikazivanje, izvođenje, prodaju ili iznajmljivanje; (b) nije dozvoljeno dekompilirati, rastaviti ili raditi obratni inženjering za softver Sadržaja na koji način, (c) nije dozvoljeno uklanjati zaštićeni materijal ili obavještenja o pravima vlasništva iz Sadržaja; (d) nije dozvoljen prenos Sadržaja na drugo lice; i (e) svako lice koje preuzima, reprodukuje ili na neki drugi način koristi Sadržaj ovim je saglasno da će spriječiti svako neovlašćeno kopiranje Sadržaja.

KOMUNIKACIJA

U pogledu svake komunikacije sa Montenegro Stars uključujući, bez ograničenja, povratne informacije, pitanja primjedbe i sugestije (u daljem tekstu: Komunikacije): (a) na Komunikacije se ne primjenjuje pravo tajnosti podataka i Montenegro Stars nema obavezu da štiti Komunikaciju od objavljivanja; (b) Montenegro Stars može slobodno reprodukovati, koristiti, objavljivati i distribuirati Komunikaciju drugima; (c) Montenegro Stars može koristiti sve ideje, koncepte, znanja ili tehnike sadržane u Komunikaciji za bilo koju svrhu uključujući, bez ograničenja, razvoj, proizvodnju i plasman proizvoda i usluga koje sadrže takve podatke. Zbog toga Vas molimo da koristitie internet e-mail isključivo za dostavljanje podataka koji nijesu povjerljivi. Ne dostavljajte povjerljive lične ili privatne informacije. Radi Vaše zaštite, naši odgovori neće sadržati nikakve povjerljive informacije. Molimo da ne koristite internet e-mail za dostavljanje instrukcija za novčane transakcije.

NADLEŽNOST

Na ove uslove i odnos između Montenegro Stars Hotels Group i njenih klijenata primjenjuju se odredbe propisa Crne Gore i sve razlike koje se ne mogu riješiti na prijateljski način rješavaće se kroz crnogorski pravosudni sistem.

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!
U Vašem inbox-u biće najviše 2 e-mail-a mjesečno!

TrustYou